Onze dieren verdienen de beste zorg, ze horen immers bij ons gezin. Een belangrijk onderdeel van die zorg  is het preventief behandelen tegen wormen, teken en vlooien. Zowel voor de veiligheid van onze dieren,  alsook voor onze gezondheid is dit erg belangrijk.

Wormen, vlooien en teken kunnen nare gevolgen hebben voor dieren, maar ook  kinderen / mensen kunnen daar vervelende gezondheidsproblemen van krijgen. Om nog maar te zwijgen over een hardnekkige vlooienplaag in huis...

Het Europese advies is dan ook om minimaal 4 keer per jaar te ontwormen en elke maand preventief te behandelen tegen vlooien en teken. Dit advies geldt ook voor dieren die niet buiten komen,  deze dieren lopen ook gemakkelijk een besmetting op. 

Wij  hebben in onze cattery goede ervaringen met de producten in de speciaal samengestelde half jaar pakketten van  Kat en Hond Zorg. Dit zijn bekende, bewezen effectieve en veilige producten. Zo kun je met 2 pakketten per jaar je kat het hele jaar preventief behandelen. Per gewichtsklasse is een pakket samengesteld.  

 

Wij willen natuurlijk dat alle katten, waaronder onze kittens, die verhuizen naar hun fijne nieuwe mandjes, de beste zorg krijgen!